Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

6 de juny de 2012

BASF invertirà enguany 22 milions d'euros en les seves instal·lacions de Tarragona

BASF invertirà enguany 22 milions d'euros en les seves instal·lacions de Tarragona

El Vicepresident i Conseller Delegat de BASF Espanyola, Erwin Rauhe també ha fet públics els resultats del primer trimestre de 2012, en què la multinacional ha patit un retrocès d’un 14% en comparació amb el primer trimestre de 2011. Des de BASF s’ha valorat aquesta davallada com a sintonia amb el comportament dels mercats i s’ha recodat que presenta una xifra força cridaner perquè el primer trimestre de l’any passat va ser extraordinari per a la química.

Pel que fa a la terminal intermodal que l’empresa té previst construir a Tarragona, BASF ha desvetllat avui que el projecte compta amb el suport de les empreses Comsa, Contank i una darrera empresa logística internacional de la qual no s’ha volgut revelar el nom. L’esmentada estació intermodal suposaria una inversió de 20 milions d’euros als terrenys que BASF té a la Canonja, tot i que la direcció de la companyia química ha recordat que el projecte està “condicionat” al fet que el territori disposi aviat de connexió ferroviària d’ample europeu.

Enguany la multinacional preveu invertir uns 40 milions d’euros en els seus diferents emplaçaments a l’estat espanyol, el doble que l’exercici anterior. La dotació pressupostària s’adreçarà a millorar l’eficiència de les plantes i la seva capacitat productiva. El complexe de Tarragona, el més important de BASF al sud d’Europa, rebrà més de la meitat de la inversió, uns 22 milions d’euros.

Font: Notícies TGN.

Pujar