Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

3 de desembre de 2012

Tarragona Impulsa estrena instal·lacions a la Tabacalera

Tarragona Impulsa estrena instal·lacions a la Tabacalera

Aquest dilluns, 3 de novembre, s’inauguren les noves instal•lacions del Tarragona Impulsa, un servei del consistori de la ciutat per desenvolupar polítiques d’ocupació, emprenedoria i reactivació econòmica. Es tracta d’un espai de 1.400 metres quadrats de l’antic Magatzem 1 de la Tabacalera, cosa que representarà per a Tarragona Impulsa doblar la seva capacitat en espai, i poder oferir un servei més digne i una atenció de més qualitat. El tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Vilamayor, ha destacat que la gran demanda del servei demostra que és més que necessari en l’actual conjuntura econòmica. La inauguració és fa coincidir amb tres jornades monogràfiques que s’impartiran fins dimecres.

Aquest 2012, Tarragona Impulsa ha format 670 alumnes, ha dut a terme 37 cursos de formació, ha facilitat la creació de 42 empreses i s’han formalitzat 270 contractes a través de plans d’ocupació amb col•laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. Des d’avui i fins dimecres es fan tres cursos monogràfics, gratuïts, per celebrar l’ampliació d’espai de què disposarà el servei amb les instal•lacions del Magatzem 1 de l’edifici de la Tabacalera. Els tallers tracten de la millora dels polígons industrials, la formació i ocupació, i l’emprenedoria i les polítiques i programes per internacionalitzar les empreses locals. Hi participaran unes 150 persones, el nombre màxim d’inscrits que es preveia.

El tinent d’alcalde, Javier Vilamayor, ha destacat que, malgrat el difícil context del consistori per dur a terme polítiques d’ocupació, l’Ajuntament de Tarragona vol refermar la seva voluntat de contribuir en l’activació econòmica. Vilamayor ha demanat a la Generalitat que doni suport a aquestes iniciatives perquè se’n pugui garantir la continuïtat. Tarragona Impulsa també ha reformat la seva web per potenciar els serveis, perquè sigui més accessible, i per posar fàcil la consulta de cursos o l’accés a la borsa de treballa, entre d’altres.

Font: delcamp.cat

Pujar