Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

14 de febrer de 2013

Redessa i Calafell col·laboraran en programes d'ocupació i emprenedoria

Redessa i Calafell col·laboraran en programes d'ocupació i emprenedoria

Redessa i l’Ajuntament de Calafell col•laboraran en l’organització de programes d'emprenedoria i ocupació. El regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació i conseller delegat de Redessa, Marc Arza, i l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, han signat un conveni de col•laboració amb vigència durant un any i que estableix les bases de col•laboració entre les dues institucions per tal d’aprofitar sinergies comunes.
Des de Redessa es valora molt positivament aquest tipus d’acord. El regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, ha destacat que “cal generar accions des de Reus cap al territori i molt especialment accions vinculades a la creació d’ocupació i al foment de les iniciatives emprenedores”.

L’Ajuntament de Calafell treballa amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora del municipi, augmentar el nombre d’empreses i millorar la seva competitivitat a través del portal www.zonazenit.cat i del servei de Calafell Empresa. Mitjançant aquest conveni de col•laboració es preveu que les dues institucions puguin intercanviar informació sobre les activitats d’interès mutu que cadascuna dugui a terme al seu respectiu municipi.

Font: Reus Digital.

Pujar