Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

13 de maig de 2013

FiraReus promociona les seves instal·lacions i la ciutat al Regne Unit

FiraReus promociona les seves instal·lacions i la ciutat al Regne Unit

FiraReus ha donat a conèixer les seves instal•lacions al Regne Unit, a través d’un workshop en el qual han participat representants d’una setantena d’agències organitzadores de congressos i esdeveniments, entre elles algunes de les més importants del Regne Unit. La trobada, organitzada pel Catalunya Convention Bureau, s’ha dut a terme a les ciutats de Londres i Leeds. FiraReus ha estat l’únic centre de convencions de la demarcació que ha participat en el viatge.

El mercat britànic és un dels potencials clients de firaReus. Durant la presentació del workshop, la consultoria anglesa Hills Balfour ha explicat les tendències del sector MICE (Meetings, Incentives, Congresses and Events) a Gran Bretanya. El mercat britànic està augmentant progressivament el nombre d’esdeveniments i Barcelona se situa en el quart lloc del rànquing de ciutats que trien les agències angleses.

D’altra banda, durant el workshop s'ha destacat el fet que aquestes agències busquen cada vegada més "experiències úniques" en un entorn amb una àmplia oferta turística, segons firaReus. En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, afirma que “hem de treballar per posar en valor la gran oferta turística de la ciutat i del territori". Precisament, les agències han valorat molt positivament els diferents paquets turístics que s’ofereixen des de firaReus.

A més del britànic, els altres dos mercats que s’estan treballant actualment des de firaReus són el francès i l’alemany. Precisament, durant el segon semestre de l’any firaReus participarà en dos nous workshops, a través del Catalunya Convention Bureau: un a París i un altre a una ciutat alemanya, encara pendent de decidir entre Köln o Dusseldörf.

Font: Reus Digital.
 

Pujar