Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

29 de maig de 2012

Salou treu a concurs la instal·lació d'una gran superfície comercial d'alimentació de 5.000 m2

Salou treu a concurs la instal·lació d'una gran superfície comercial d'alimentació de 5.000 m2

El ple de l'Ajuntament de Salou aprovarà aquest dimecres treure a concurs de la instal•lació d'una gran superfície d'alimentació en uns terrenys municipals a la zona del vial de Cavet. L'acord atorgarà la constitució d'un dret de superfície d'ús privatius durant un període de 40 anys. La superfície comercial s'edificarà en una finca de més de 9.000 metres quadrats i amb un sostre per a l'establiment d'uns 5.000 metres. L'operació permetrà al consistori ingressar un cànon inicial de 2,5 MEUR, a més d'un cànon anual de 50.000 euros actualitzant l'IPC al llarg d'aquestes quatre dècades. L'alcalde, Pere Granados, ha destacat la importància d'aquesta inversió en l'actual context de crisi.

Segons l'alcalde, aquest nou establiment comercial suposarà un important element de dinamització econòmica i contribuirà a la creació de nous llos de treball, a més d'un nou pol d'atracció comercial. L'alcalde també ha recordat que -juntament amb aquesta nova inversió que haurà d'estar adjudicada durant aquest any- també se'n crearà una altra, al centre comercial del carrer Barcelona a la Duana.

D'altra banda, el ple d'aquest dimecres presentarà, a instàncies del Grup Municipal de CiU, una moció sobre el Corredor del Mediterrani per la qual Salou reclama a l'Estat el reinici urgent de les obres del corredor al territori. En aquest sentit, el batlle reclama que es revisin les previsions d'inversió del corredor, perquè l'entrada en funcionament de la nova infraestructura ferroviària per fora del nucli urbà permeti implantar un gran eix cívic, comercial i de serveis, al lloc que ara ocupen les vies del tren.
En la moció es fa especial referència a la preocupació i malestar d'aquest consistori del Tarragonès davant "les intencions del govern espanyol d'equiparar en importància i compatibilitat altres traçats del centre de la península que aniran, de ben segur, en detriment del corredor litoral". A més, es tem que, de retruc, afecti les actuacions que han de permetre el definitiu desmantellament de la via fèrria al seu pas pel nucli urbà de Salou.

Font: delcamp.cat
 

Pujar