Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

11 de juny de 2012

La Reus Viu el Vi de Reus bat tot els rècods i supera les 50.500 degustacions de vi

La Reus Viu el Vi de Reus bat tot els rècods i supera les 50.500 degustacions de vi

La Reus Viu el Vi 2012 ha tornat a superar totes les xifres de l'any passat. A falta del darrer recompte, fins a quarts d'onze de la nit es van servir vins, l'organització ha recomptat 10.115 pacs venuts –prop d’un miler més que en l’edició anterior-, 50.575 tastos de vi servits i 28.543 degustacions de menjar despatxades.

Si divendres malgrat la pluja es va aconseguir incrementar la venda respecte el mateix dia de l’edició anterior, dissabte es van batre tots els s’hi registres en una sola jornada. A l’estand d’atenció al client on es despatxaven els packs de fira s’hi van haver de posar fins a 12 persones treballant a tot drap per intentar donar resposta a l’autèntica allau de públic assistent, explica l'organització en una nota de premsa.

El president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar "com d’important és tornar a superar les xifres de vendes de l’any passat. Metafòricament enteníem que enguany es podia fer el cim, consolidant plenament el concepte de la nostra fira i fidelitzant a un visitant que cada vegada demostra més entusiasme. Però novament la resposta del públic assistent ha superat totes les expectatives. La Reus Viu el Vi va camí de convertir-se en un autèntic fenomen en les dates prèvies a la Festa Major de la ciutat".

En la mateixa línia el president de la Cambra ha volgut destacar la importància d’haver convertit el certamen en un referent al país. En només quatre edicions la Reus Viu el Vi ja és una de les grans fires catalanes amb tot el que això implica. "I en aquest sentit s’ha d’agrair la confiança dels cellers participants, la presència dels quals ens ha ajudat a posicionar la nostra marca en uns criteris de qualitat certamen elevats". Bona mostra d’aquest posicionament, s'assegura des de la Cambra, ho demostra que el consell de cambres catalanes va decidir realitzar la trobada anual dels antics membres de la comissió d’infraestructures a Reus per fer-la coincidir amb la fira i poder conèixer sobre el terreny el certamen.

Destacar també l’altíssima acceptació del VILLAGE, la botiga de la fira que enguany s’ha instal•lat per primer cop. Una iniciativa que tenia l’únic objectiu d’alimentar la dinàmica comercial del certamen i que ha servit, de retruc, per augmentar les vendes dels mateixos cellers als seus propis estands. Recordem que durant la fira, durant tres dies, s'han pogut tastar 200 vins de més de 40 cellers de les DO de l'àmbit de la Cambra Reus.

Font: delcamp.cat
 

Pujar