Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

11 de juny de 2012

Salou combina comerç i música en directe en horari nocturn

Salou combina comerç i música en directe en horari nocturn

Salou aposta per combinar el comerç i la música en horari nocturn. Aquesta població de la Costa ha decidit apuntar-se a la moda de les 'Shopping Night', com ja han fet altres ciutats de dins i fora de Catalunya. Rebatejada amb el nom de 'Shopping & music', Salou ha volgut afegir l'al•licient de la música a aquesta nova moda d'allargar els horaris comercials i mantenir els comerços amb la persiana amunt fins a la mitjanit. Així, aquest dissabte, en la primera nit d'estrena, es muntaran un parell d'escenaris a la via Roma i al carrer València per a les actuacions de gran format. en total, hi participaran més d'una dotzena d'agrupacions musicals de Salou, a més de grups itinerants.

Des de l'Associació 365 dies Salou Vila Comercial, amb la col•laboració de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Salou, s'ha organitzat per aquest dissabte 16 de juny la primera edició del Salou Compres i Música, 'Shopping & music'. La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, ha assegurat que "és una manera de combinar una nit de compres, de música i de gastronomia per dinamitzar la zona comercial del nucli antic".

Els comerços que s'adhereixin a la iniciativa tenen l'obligació de fer ofertes especials per aquesta nit, que van des del 10% i fins al 70%. Els restaurants donaran menús a 10 euros i es podrà gaudir de l'actuació de més d'una dotzena d'agrupacions musicals de Salou. Així mateix, com han assenyalat des de l'Associació 365 dies, també es durà a terme una campanya de publicitat a la ràdio per tal de captar visitants de les poblacions veïnes. Es tracta de la primera iniciativa d'aquestes característiques que es porta a terme a Salou, però que ha resultat molt atractiva a altres municipis.

Començarà aquest dissabte a partir de les vuit de la tarda i fins a les dotze de la nit, combinant les actuacions de diversos grups musicals de l'Escola Municipal de Música de Salou -saxos, guitarres i violins-, l'orquestra de Cambra Cor Jove Vila de Salou, el Cor Gran Vila de Salou, la Coral Eixàrcia, l'Associació Cultural Aragonesa, el Cor Gospel, la Carlota amb la seva guitarra, el Grup Rock Zapping, Soul Bandits, entre d'altres. A més, també hi haurà actuacions de grups itinerants pel carrer. Es preveu la instal•lació de dos escenaris per a les actuacions de gran format. Un se situarà en ple nucli antic, al carrer València, i l'altre a la Via Roma, al costat del mercat municipal.

Font: delcamp.cat

Pujar