Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

14 de juny de 2012

Urbanisme avisa TGN que necessita un termini "prudent" per revisar i aprovar el POUM

Urbanisme avisa TGN que necessita un termini

La Comissió d'Urbanisme ha advertit l'Ajuntament de Tarragona que necessita temps per revisar i aprovar definitivament el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), un cop li presenti el text refós -en el qual hi treballa des de fa gairebé un any. El delegat del Govern, Joaquim Nin, ha assegurat que la voluntat del Govern és donar-hi llum verda, però que cal un marge de temps "prudent" i "lògic" per estudiar el document i comprovar que inclou les prescripcions exigides per Urbanisme. Tenint en compte que el conveni signat amb Ikea fixa el 31 d'agost com a data límit per a l'aprovació, ara l'Ajuntament s'haurà d'afanyar a presentar-lo a la comissió del 26 de juliol. La següent ja és al setembre.

“No sé si arribarà a una comissió o a l'altra... El calendari no el fixa Urbanisme, depèn de la voluntat municipal", ha declarat el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin. "Primer hem de començar per la lletra A, que és el retorn del text refós, i després ja vindrà la B, és a dir, el pla parcial per a la implantació d'Ikea", ha conclòs Nin.

El POUM de Vallclara, aprovat

Per altra banda, la Comissió d'Urbanisme de Tarragona ha aprovat definitivament aquest dijous el POUM de Vallclara (Conca de Barberà), tot i que també queda subjecte a ajustos puntuals per part del consistori. El nou pla dibuixa un creixement mol moderat pels pròxims vint anys, de fins a 30 nous habitatges a construir per fases.
El nou planejament també reserva espai per a una futura ampliació de la casa de colònies d''English Summer', que esdevé un dels principals actius aquest poble situat al nord de les muntanyes de Prades, de 150 veïns -població que augmenta fins a les 700 habitants en època d'estiu. La reserva de sòl suma uns 2.000 metres quadrats.

Font: ACN.
 

Pujar