Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 de juny de 2012

FiraReus celebra el tercer Fòrum de Comerç i Serveis de la Costa Daurada

FiraReus celebra el tercer Fòrum de Comerç i Serveis de la Costa Daurada

La Confederació de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT) i la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) han celebrat, a les instal•lacions de firaReus, el tercer Fòrum de Comerç i Serveis de la Costa Daurada. Durant la jornada s’han donat a conèixer les iniciatives que durà a terme la CECOSECT durant l’estiu per tal de promocionar el comerç en el turisme.

A més, s’ha presentat la tercera temporada del diari Shopping, editat en cinc idiomes, amb l’objectiu d’informar de les ofertes lúdiques i culturals de la demarcació de Tarragona. Es distribuirà gratuïtament en els punts d’informació, els patronats de turisme i els hotels de quatre i cinc estrelles.

L’altra iniciativa presentada és l’aplicació per telefonia mòbil Shopping Costa Daurada, que recull tota la informació sobre el comerç de la Costa Daurada i sobre les referències turístiques i culturals de la demarcació. L’aplicació ja es pot descarregar de forma gratuïta als portals de descarrega d’Android (googleplay) i Appel Store.

La jornada ha acabat amb una taula rodona, on representats del comerç, col•lectius d’immigrants, policies locals i ajuntaments afectats han fet un debat sobre la incidència del top manta a la zona. El col•loqui ha estat el precedent d’una futura jornada on es tractarà àmpliament aquesta realitat.

Font: Reus Digital.

Pujar