Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

15 de juny de 2012

El Tomb de Reus oferirà més serveis a través d'un acord amb Pimec

El Tomb de Reus oferirà més serveis a través d'un acord amb Pimec

El Tomb de Reus ha signat un conveni de col•laboració amb Pimec Comerç i Pimec Turisme amb l'objectiu de donar serveis addicionals als seus associats. L'entitat, a través de Pimec Comerç, vol vetllar per donar eines als seus establiments per ajudar-los a ser més competitius i vol donar suport al comerç de proximitat.

El president del Tomb, Jacint Pallejà, ha explicat que s'ha escollit Pimec per mantenir un acord, ja que "és una entitat capdavantera en micro, petita i mitjana empresa a Catalunya". A més, ha afegit que com que l'associació és una mescla de comerç, restauració i serveis, "mantenim un encaix múltiple amb Pimec Comerç i Pimec Turisme".

Mitjançant Pimec, l'entitat podrà oferir cursos i descomptes als seus associats. Segons Pallejà, "seguint la política de minimitzar les despeses, els avantatges que aconseguirem amb aquest acord no presentaran cap cost adicional a l'associat".
Segons Alejandro Goñi, president de Pimec Comerç, "hem de defensar els nostres negocis des de dins". Pallejà ha reafirmat que tot aquell servei que sigui útil pels associats, "l'intentarem ofertar". Els propers dies es donarà una llista amb tots els serveis que es gaudiran a través d'aquest acord.

Pimec Comerç té dos àmbits de col•laboració, els acords amb les companyies utilitzades pels usuaris, que permeten gaudir de condicions especials; i els serveis, que fan referència, per exemple, a la normativa de riscos laborals o al servei de consultoria financera, a banda dels serveis generals de formació.

El Tomb de Reus compta actualment amb uns 200 associats. Tal com apunta el seu president, "hem intentat col•laborar amb totes les entitats que estan al nostre voltant, per això hem d'actuar pensant en el futur".

Font: Reus Digital.

Pujar