Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

18 de juny de 2012

Endesa inverteix 450.000 euros per reformar la subestació de Tarragona

Endesa inverteix 450.000 euros per reformar la subestació de Tarragona

Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica de la subestació de Tarragona amb l'objectiu d'incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a més de 25.000 clients dels municipis de Reus, Tarragona i Vila-seca, entre els quals hi figuren diverses instal•lacions petroquímiques situades al polígon sud de l'àrea de Tarragona (Asesa, Ercros, IQA, Repsol, Aiscondel, Basf i Taqsa). Amb una inversió de 450.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, els treballs han consistit en la construcció d'un nou edifici per allotjar les cel•les de transformació de mitja tensió a 25 kV, que abans es trobaven en una instal•lació dels anys 70.

Els nous dispositius d'última generació estan dotats d'uns nous equips amb característiques especialment aïllants i compten amb una tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol•lució. A més, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric.
La reforma està integrada en els plans d'actuació d'Endesa al Tarragonès i Baix Camp amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei als clients.

Font: ACN.

Pujar