Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

15 de juny de 2012

Salou mostra la seva oposició a la creació del tercer fil per la línia de trens de la costa

Salou mostra la seva oposició a la creació del tercer fil per la línia de trens de la costa

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que des de la capital de la Costa Daurada no es pot confirmar que el tercer fil i les mercaderies hagin de passar per l’actual línia de la costa. Granados ha declarat que "el nostre posicionament ha estat, és i serà molt contundent ja que no tolerarem que passin les mercaderies pel centre de la ciutat perquè això significa una paralització del corredor del mediterrani i es posaria en entredit el compromís adquirit per l’anterior govern i amb el conveni signat amb ADIF i l’anterior ministre de Foment". "Estem a favor de l’alternativa provisional del tercer fil per al transport de mercaderies sempre i quan no afecti la línia convencional de la costa i s’inclogui dins la nova infraestructura ferroviària del Corredor" ha reblat.

En aquest sentit, l'alcalde insta a finalitzar l’obra del Corredor del Mediterrani entre Vandellòs i Tarragona, el qual resta pendent un 30% d’execució. "Serem molt bel•ligerants perquè hi va el futur desenvolupament urbanístic i econòmic del centre de la ciutat i no podem tolerar que es gastin els diners en un traçat provisional que farà que es paralitzin les obres del Corredor del Mediterrani", ha apuntat.

Granados ha recordat com "a Salou ja hi ha previst l’eix cívic per articular una nova visió del centre de la ciutat, ara fragmentada per la via, i que suposarà per nosaltres la continuació de la inversió indispensable per a la millora i desenvolupament de la nostra ciutat". El batlle ha recordat com el corredor serveix per desenvolupar l’economia de l’arc mediterrani i ha afegit que "crec que la classe política es torna a equivocar si prioritza el tercer fil per l’actual línia o altres traçats com el corredor central o transversals perquè el que s’ha de prioritzar és l’eix del corredor mediterrani".

Font: delcamp.cat

Pujar