Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

22 de juny de 2012

La diputació promociona la Costa Daurada entre els mitjans del nord d'Anglaterra

La diputació promociona la Costa Daurada entre els mitjans del nord d'Anglaterra

Tres periodistes dels diaris Shields Gazette, Newcastle Cronicle i North News, de Newcastle, al nord d’Anglaterra, han visitat la Costa Daurada acompanyats d’una representant del l’operador turístic britànic Jet2holidays. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha planificat aquest viatge de visites. La companyia aèria de Jet2 enllaça l’aeroport de Newcastle amb el de Reus, per això s’ha trobat interessant convidar aquest grup de professionals a conèixer de primera mà l’oferta turística del territori.

Durant la seva estada, els periodistes han visitat el patrimoni romà de Tarragona, han fer una visita guiada al monestir cistercenc de Poblet, han conegut de prop el patrimoni de Reus, amb visita al Gaudí Centre, i han gaudit del parc PortAventura, amb allotjament en un dels seus hotels. Així mateix, han estat a un establiment de turisme de salut a la Pineda Platja, han visitat Cambrils i Salou i han realitzat un curs de golf al Lumine Mediterránea Beach & Golf. També s’han endinsat a la cova-museu de la Font Major i al museu de l’antiga fàbrica d’aiguardent Fassina Balanyà, a l’Espluga de Francolí.

El programa de visites s’ha elaborat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb la col•laboració dels patronats municipals de Turisme de Tarragona, Reus, Vila-seca, Cambrils i Salou, a més de la Ruta del Cister, PortAventura i Lumine Mediterránea Beach & Golf.

Aquesta acció té per objectiu intensificar la promoció a Newcastle i la seva zona d'influència per consolidar la ruta que JET2 hi té programada. JET2 té previst ampliar las seva activitat a l'aeroport de Reus l'any 2013 establint-hi noves connexions amb Leeds i Belfast.

Font: delcamp.cat

Pujar