Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

27 de juny de 2012

Empreses, Cambra de Reus i URV de la mà per potenciar el grau d'enginyeria agroalimentària

Empreses, Cambra de Reus i URV de la mà per potenciar el grau d'enginyeria agroalimentària

Aquest matí el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau, han signat l'acord de col•laboració per potenciar els estudis de grau d’Enginyeria Alimentària. Un acte que ha comptat amb la presència dels representants d’algunes de les empreses de l’àmbit de la Cambra que ja han formalitzat el seu suport als estudis, i també els representants d’aquesta titulació, la professora responsable del Grau d'Enginyeria Alimentària, Montse Ferrando, i el director de l'Escola Tècnica Superior Química de la URV on s'imparteix, Josep Bonet.

El grau d’Enginyeria Agroalimentària és una nova titulació universitària que es va posar en marxa en el curs passat, i té com objectiu formar enginyers competitius per desenvolupar la professió en el sector de la indústria agroalimentària. És notori que un dels motors econòmics de la demarcació de la Cambra és la indústria agroalimentària en tot el seu abast, i per aquest motiu l'entitat té interès a proporcionar mecanismes per millorar la competitivitat d’aquest sector, cabdal per a l’economia del territori.

El conveni preveu consolidar l’experiència professional dels estudiants mitjançant un programa de pràctiques, desenvolupar treballs fi de grau vinculats a estudis o treballs necessaris per a les empreses, canalitzar la necessitat de personal qualificat de les empreses a través de l’oferta dels enginyers agroalimentaris de l’ETSEQ, desenvolupar programes formatius en els àmbits agroalimentaris per millorar les capacitats dels tècnics que treballen a les empreses i apropar la recerca el desenvolupament i la innovació (R+D+I) a les empreses.

Font: delcamp.cat
 

Pujar