Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

1 de juliol de 2012

Els alcaldes de Vila-seca i Salou volen "sinergies" entre Port Aventura i el futur Eurovegas

Els alcaldes de Vila-seca i Salou volen

L'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcalde de Salou, Pere Granados, han elogiat els beneficis que comportaria que PortAventura i Eurovegas, si s'instal•la a Catalunya, sumessin "sinergies" perquè permetria potenciar l'economia catalana i la del territori. En declaracions a Europa Press, Poblet ha subratllat que els dos complexos d'oci estarien a només 50 minuts en cotxe, pel que veu lògic que en una zona del litoral que rep tants visitants hi hagués "complementarietats i sinergies" que, a més, permetrien multiplicar i diversificar l'oferta existent.

Granados, per part seva, ha recordat que és una cosa que haurien de tractar les dues empreses, ja que són iniciatives privades, i ha assegurat que seria "molt bo" per a Salou i tot Catalunya perquè reanimaria l'economia en plena crisi. En el mateix sentit s'ha pronunciat Poblet, qui ho veu com una oportunitat per impulsar el sector turístic, generar nova activitat, donar seguretat i confiança, crear nous llocs de treball i millorar així la situació econòmica.

"Eurovegas és una bona inversió. El país ha de fer pinya i lluitar perquè un centre tan important d'atracció no se'ns escapi", ha reclamat Granados, que juntament amb Poblet, ha admès les diferents ofertes i públics als quals es dirigeixen tots dos macrocomplexos.

Per a l'alcalde de Vila-seca, les reaccions adverses al projecte de Sheldon Adelson s'assemblen molt a les que va sentir amb PortAventura, que amb el temps s'ha demostrat com "una de les inversions turístiques més importants d'Europa i de la qual no s'ha complert cap dels mals auguris" que es van pronosticar. Al contrari del que s'augurava, segons Poblet, PortAventura no ha comportat un model de massificació urbanística, ha procurat la cura ambiental, és una font de creació de llocs de treball i ha convertit la zona en una destinació turística de primer ordre.

Font: delcamp.cat

Pujar