Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

5 de juliol de 2012

Mas creu que no és el moment de desencallar el procés de creació de la Vegueria Penedès

Mas creu que no és el moment de desencallar el procés de creació de la Vegueria Penedès

El president de la Generalitat, Artur Mas, creu que no és el moment de "parlar gaire" de la Vegueria Penedès. Ho ha dit a Vilafranca del Penedès, en l'acte on l'Acadèmia Tastavins l'ha investit com a acadèmic d'honor. Davant d'un públic que li ha demanat que desencalli el procés parlamentari de la seva creació, Mas ha considerat que "en els temps que corren, quan més aviat la sensació que hi ha és que sobren administracions, posar ara aquest debat sobre la taula serà pitjor el remei que la malaltia". El president, però, ha assegurat que "si es torna a posar sobre la taula i es pot racionalitzar el mapa administratiu del país, jo personalment defensaré la personalitat pròpia d'una Vegueria Penedès".

El president ha desaconsellat "parlar gaire" de la Vegueria Penedès en aquests moments perquè "és probable que s'ho emporti una ventada", ha dit.
Això sí, Mas ha demanat "tranquil•litat" als seus oients perquè "ja ho hem demostrat en el passat i ho seguirem demostrant en el futur, que si en algun moment això es pot tornar a posar sobre la taula i es pot racionalitzar el mapa administratiu del país, jo personalment defensaré, quan toqui, la personalitat pròpia del què és una vegueria Penedès".

Ho ha dit perquè "sabem que en aquesta personalitat i idiosincràsia hi ha el futur i no quedar engolits dins d'altres realitats, que són importants a nivell de país, però que són les que són".

Font: ACN.

Pujar