Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

24 de febrer de 2012

La indústria química de Tarragona preveu invertir 500 MEUR els propers quatre anys

La indústria química de Tarragona preveu invertir 500 MEUR els propers quatre anys

Els diners es destinaran a la millora i manteniment de les seves plantes

Les empreses que formen l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) invertiran, tot i la crisi, prop de 500 milions d'euros en la millora i manteniment de les seves plantes al llarg dels propers quatre anys. Ho va explicar ahir el nou president de l'AEQT, Joan Pedrerol, que també va remarcar que l'actual context de recessió no permetrà fer grans inversions ni crear nous llocs de treball.

Ara bé, Pedrerol va assegurar que tampoc es destruiran els llocs de treball actuals, sinó tot al contrari. Es donarà feina a més de 400 persones que cobriran relleus generacionals i jubilacions.

Sobre el full de ruta que Pedrerol s'ha marcat al capdavant de l'Associació, destaca l'augment de la competitivitat del sector amb la consolidació del clúster de la Química. A més, va anunciar que properament convocarà diverses reunions amb els agents que formen part del clúster, com la Universitat Rovira i Virgili, el Port, sindicats, la Diputació i les administracions locals.

Amb tot, Pedrerol va assegurar que les exportacions del sector han començat l'any de manera "preocupant", però confia que es compleixin les previsions i que el segon semestre de l'any millori l'activitat.

Font: delcamp.cat
 

Pujar