Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

12 de juliol de 2012

El Vendrell presenta una guia per acabar amb els rumors sobre els immigrants

El Vendrell presenta una guia per acabar amb els rumors sobre els immigrants

La guia té un format de còmic i les il•lustracions les ha fet el vendrellenc Jordi Beltran. La regidoria de Serveis Socials farà difusió d'aquesta guia per les diferents entitats, associacions de veïns o comunitats de la ciutat.

La regidoria de Serveis Socials del Vendrell ha presentat una guia amb la qual vol acabar amb la rumorologia present al voltant dels immigrants. Hermini Caballero, regidor de Serveis Socials, creu que és necessari rebatre totes aquelles afirmacions que s'apunten des de PxC i que "són asseveracions completament falses".

La guia té un format de còmic i les il•lustracions les ha fet el vendrellenc Jordi Beltran. Amb la figura de l'àngel Tobies com a protagonista, la historia intenta desmentir creences com que els immigrants s'emporten la major part de les ajudes dels Serveis Socials, que tenen facilitats per obrir negocis o que col•lapsen la sanitat pública.

Junt amb la guia també s'ha realitzat un pòster que es posarà per diferents punts del Vendrell. La regidoria de Serveis Socials farà difusió d'aquesta guia per les diferents entitats, associacions de veïns o comunitats de la ciutat, alhora que es faran visites als instituts a principis de curs. També s'està realitzat un programa a la televisió anomenat 'Nous Vendrellencs'.

Font: delcamp.cat
 

Pujar