Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

28 de febrer de 2012

El Govern apunta al primer semestre del 2013 per iniciar les obres del Parc Sanitari Campclar

El Govern apunta al primer semestre del 2013 per iniciar les obres del Parc Sanitari Campclar

Salut admet que s'estan analitzant els projectes i les inversions associades al Pla Director de l'Hospital Joan XXIII per tal d'adequar-les a l'escenari actual

El Govern preveu començar les obres del Parc Sanitari Campclar, a Tarragona, durant el primer semestre de l'any que ve, segons ha apuntat el conseller de Salut, Boi Ruiz, en una resposta parlamentària a instàncies del diputat socialista Josep Maria Sabaté. Preguntat també sobre la paralització de la reforma de la setena planta de l'Hospital Joan XXIII, Ruiz ha assegurat que en les inversions associades al Pla Director del centre, s'estan analitzant els diferents projectes per tal d'adequar-los a l'escenari actual. Això comportarà reprogramar alguns dels calendaris inicialment previstos, tot i que el Govern manté la voluntat de continuar amb l'execució d'aquestes actuacions. El projecte del Parc Sanitari Campclar, conegut com a Centre d'Alta Resolució (CAR) de Ponent, contempla un edifici d'atenció primària i incorpora més serveis, com radiologia, analítiques, ecografia, electrocardiogrames i la possibilitat de realitzar alguna intervenció de cirurgia menor.

Actuacions a l'Hospital Joan XXIII

Ruiz ha explicat que el Departament de Salut estudia el projecte de reforma de l'àrea d'urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, als efectes de concretar l'abast i el calendari de la segona fase de la reforma, una actuació que ha estat prioritzada per la direcció de l'hospital i per la Regió Sanitària del CatSalut.

El conseller ha recordat que la urbanització del recinte hospitalari i el nou pàrquing es troben en la fase final d'obres, que es troba adjudicat el projecte del nou edifici de l'Hospital Joan XXIII de consultes externes, docència i recerca, i que es disposa d'un avantprojecte del nou Bloc quirúrgic, Bloc obstètric i Unitat de cures intensives, a més de la segona fase de les urgències.
 

Pujar