Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 de juliol de 2012

Més de 6.000 packs de degustació servits a la primera Reus Beer Festival

Més de 6.000 packs de degustació servits a la primera Reus Beer Festival

A poques hores del tancament de la primera edició de la Reus Beer Festival, la primera edició de la fira de la cervesa artesanal, ja es pot apuntar que el certamen ha superat totes les expectatives inicials de l’organització. En total, s'han pogut tastar fins a 50 cerveses artesanes diferents en una barra amb fins a vint sortidors simultanis.
Tanquen tres dies de Reus Beer Festival superant totes les expectatives inicials de l’organització. Des de divendres s’han venut més de 6.000 packs de degustació, aconseguint omplir de gom a gom l’espai firal situat al passeig Prim durant els tres dies de durada de la fira. Un ritme de venda que també ha tingut el seu reflex en els estands gastronòmics, amb més de 7.000 racions despatxades, esgotant gairebé cada dia les existències. Un impacte que també s’ha notat als establiments de la zona d’influència dels passejos, especialment als de restauració, que cada dia han omplert els seus locals amb visitants del certamen.

Davant d’aquestes xifres globals el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, ha volgut destacar l’èxit d’una iniciativa “que era el primer any que es realitzava i que no tenia cap antecedent similar a la nostra ciutat.”. Per Sanromà s’ha demostrat una vegada més "la capacitat d’atracció de la ciutat per esdeveniments d’aquestes característiques. Ja ho hem vist amb la Reus Viu el Vi, un certamen que en només quatre edicions s’ha consolidat com un dels grans referents en el seu àmbit al país. "Ara la Reus Beer Festival, amb l’aliança estratègica amb l’Eix dels Passejos i el grup QPÓ, ha servit per demostrar una vegada més que tenim una especial capacitat per generar amb èxit esdeveniments d’aquest tipus", ha insistit Sanromà.

El president de la Cambra també ha volgut destacar les virtuts de l’aliança estratègica que ha permès fer possible la Reus Beer Festival. "Les complicitats que hem creat amb l’Eix Comercial dels Passejos i l’empresa local Grup QPÓ amb la col•laboració de l'Ajuntament de Reus ha permès articular un equip de treball que ha fet una feina magnífica".

Precisament des de l’Eix Comercial dels Passejos s’ha volgut destacar l’especial atractiu de l’emplaçament que ha estat elogiat pels visitants. Segons el seu president Rafael Bofill, “els passejos ofereixen un entorn molt adequat per certàmens com aquest. Era una evidència que calia posar en valor amb una fira multitudinària com ha estat aquesta que ha tornat a situar en el mapa aquest emplaçament per actes d’aquestes característiques”.

Des de l’empresa local grup QPÓ el seu portaveu, Víctor Galán, ha volgut subratllar l’encert a l’hora “d’arriscar-nos amb una aposta d’aquestes característiques que ens ha permès oferir a la ciutat una fira especialitzada en un sector en creixement com és el de la cervesa artesanal. Una realitat que s’ha palpat durant la fira amb la presència de nombrosos visitants d’arreu de Catalunya que han vingut a la ciutat per descobrir l’àmplia gamma de cerveses que s’oferien.” Galán també ha destacat el bon funcionament en línies generals de la fira. "Malgrat que sempre hi ha coses per polir, i que avaluarem a partir de demà mateix, podem dir que a grans trets el certamen ha anat molt bé. No era fàcil el repte d’ubicar una fira d’aquestes característiques en un espai com el Passeig Prim, amb aquest volum de gent que finalment ens ha visitat. I per tant podem concloure que hem superat amb nota aquest examen tan complex". Atenent els bons resultats del certamen i l’altíssima acceptació del públic, des de l’organització es dóna per feta la continuïtat del certamen en properes edicions.

Font: delcamp.cat

Pujar