Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 de juliol de 2012

Augmenta l'activitat a l'Oficina Comarcal de Turisme de la Conca

Augmenta l'activitat a l'Oficina Comarcal de Turisme de la Conca

Durant els darrers tres mesos d’abril, maig i juny, l’Oficina Comarcal de Turisme de la Conca de Barberà, situada al Monestir de Poblet, ha vist incrementades de manera considerable les xifres de visites i consultes, superant amb escreix les dades del mateix període de l’any passat, i consolidant-se com un servei cabdal i de qualitat per al correcte desenvolupament de l’activitat turística a la comarca.

En concret, l’Oficina ha rebut un total de 14.727 visitants i ha atès 3.785 consultes, la qual cosa suposa un increment de l’11’22% i del 18’24% respectivament, en relació a les dades del segon trimestre de l’any anterior. Per altra banda el Monestir de Poblet ha rebut 34.517 visites durant aquest període de temps, la qual cosa representa 1.452 persones menys i un descens del 4%. No obstant cal valorar positivament el fet que fins a un 42’6% d’aquestes visites s’acostaren també a l’Oficina.

La majoria de visites a l’Oficina Comarcal de Turisme són fetes per estrangers (43’3%), seguides de les fetes per catalans (31’6%) i per habitants de la resta de l’Estat espanyol (25’2%). Pel què fa als temes consultats, destaquen la petició d’informació referent al propi Monestir de Poblet, però també d’informació sobre La Ruta del Cister, Montblanc i l’oferta turística de la Conca de Barberà en general.

Les pernoctacions en establiments de la Conca també han notat els efectes d’aquesta dinàmica positiva, ja que del total de visites rebudes a l’Oficina, fins a 2.973 persones han optat per passar la nit a la comarca, la qual cosa suposa un increment del 30% respecte les dades del mateix període de l’any passat.

Font: delcamp.cat. Imatge: Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
 

Pujar