Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 de juliol de 2012

La guia del congressista de FiraReus ordena i posiciona el món hoteler i la restauració de la ciutat i la Costa Daurada

La guia del congressista de FiraReus ordena i posiciona el món hoteler i la restauració de la ciutat i la Costa Daurada

FiraReus ha presentat aquest dilluns la nova guia del congressista amb la finalitat d'ordenar i posicionar el món hoteler, la restauració i els espais culturals tant de Reus com del conjunt de la Costa Daurada. Alícia Alegret, tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Reus i responsable de la Promoció Econòmica, ha explicat que aquesta guia servirà de referència tant per al sector turístic com per la captació de nous congressos a la ciutat, de manera que els interessats tindran al seu abast tota la informació de Reus així com dels atractius que hi ha arreu del territori. L'objectiu és millorar la informació i potenciar la celebració de congressos, principalment del món de la salut i les noves tecnologies.

Alegret, que ha estat acompanyada pel president de la Cambra de Reus -Isaac Sanromà- ha detallat que la guia del congressista es convertirà en una eina "bàsica i imprescindible" perquè tots els que visitin la ciutat puguin conèixer les diferents rutes gastronòmiques, comercials i culturals que Reus té programades.

Sota el lema 'Tot a uns minuts', un dels objectius que es persegueix amb la publicació d'aquesta guia és ajudar a trencar la desestacionalització que té la ciutat i enfortir el posicionament de Reus com a ciutat turística i de congressos durant tot l'any.
Els principals sectors que poden impulsar la celebració de congressos a Reus i al conjunt del país són l'econòmic, mèdic, cultural i el científic mentre que els països en els que hi ha mercat per la celebració d'aquests certàmens són el conjunt del territori espanyol, França, Alemanya, Gran Bretanya i els Estats Units.

Inicialment, s'ha fet una tirada d'uns 1.000 exemplars i en participen una seixantena d'establiments. L'objectiu, segons FiraReus, és renovar la guia d'aquí a tres anys per donar-hi entrada a nous establiments i ofertes culturals. La publicació d'aquest guia ha estat finançada al 50% entre empresaris privats i la nova agència de Promoció de la ciutat - l'antic Patronat de Turisme-


Font: ACN. Imatge: Reus Directe.

Pujar