Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

31 de juliol de 2012

TGN busca finançament per construir un centre polivalent per a gent gran i persones discapacitades

TGN busca finançament per construir un centre polivalent per a gent gran i persones discapacitades

El barri tarragoní de Bonavista podria acollir un centre polivalent amb serveis de centre de dia per a gent gran, de centre ocupacional per a persones amb discapacitat intel•lectual i de llar per a persones amb múltiples discapacitats. Aquest és el projecte que han posat damunt la taula aquest dimarts l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona i la Fundació Privada Plataforma Educativa, en la signatura d'un protocol d'intencions amb l'Ajuntament de la ciutat. Aquest document contempla, per una banda, la realització de les actuacions necessàries per part d'ambdues entitats per presentar un projecte comú de creació i gestió del centre i, de l'altra, la recerca del finançament necessari.

Per la seva banda, l'Ajuntament s'ha compromès a avaluar la idoneïtat i l'oportunitat del projecte amb la previsió de cedir per la ubicació d'aquest centre polivalent el solar situat al carrer Camí de la Partí de Bonavista. Finalment, si el projecte tira endavant, les parts implicades es comprometen a desenvolupar els convenis oportuns.
L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona té per objectiu el foment de l'assistència, l'ensenyament, la protecció i la recuperació de les persones afectades de paràlisi cerebral a la demarcació de Tarragona. La Fundació Privada Plataforma Educativa, per la seva banda, té per objectiu principal vetllar per l'atenció integral de les persones en situació de risc social o possibilitat de patir-ne.

El protocol l'han signat aquest dimarts al matí l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el director general de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, Jaume Marí, i el director general de la Fundació Privada Plataforma Educativa, Jordi Pascual.

Font: ACN. Imatge: Tarragona 21.

Pujar