Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

13 d'agost de 2012

Un distribuïdor d'Aplle guanya el concurs per instal"lar-se als baixos del Gaudí Centre

Un distribuïdor d'Aplle guanya el concurs per instal

Intecat iStore ha sigut l'empresa que més punts ha obtingut en el concurs de l’adjudicació de la botiga als baixos del Gaudí Centre. Després de fer-se oficial la marxa de Music's&Classics, el consistori va obrir un concurs per tornar a ocupar aquesta zona comercial de la plaça del Mercadal. L’empresa, reconeguda amb el segell d’Apple Premium Reseller de la multinacional tecnològica, ha obtingut la millor puntuació de les ofertes tècniques i econòmiques que s’han presentat al concurs públic.

Des de l'Ajuntament, de la mà de la consellera delegada del grup Econòmic INNOVA, s'ha volgut valorar l'arribada d'aquest reseller, "l’interès d’una marca amb el pes específic d’Apple per instal•lar-se a Reus és una clara mostra de confiança en les potencialitats de la ciutat, i dóna un nou impuls al posicionament de Reus com a referent en l’àmbit del comerç".

La previsió és que el distribuïdor oficial d’Apple pugui ocupar els baixos del Gaudí Centre a partir del 3 de setembre per tal de poder iniciar les obres de condicionament del local de la plaça del Mercadal. L’Ajuntament ja ha arribat a un acord amb l’actual adjudicatari del contracte perquè deixi l’espai abans del 3 de setembre. El contracte amb el nou adjudicatari té vigència fins el 31 de desembre de 2025.

A partir de la proposta d’adjudicació del passat 3 d’agost, Intecat IStore té 15 dies per presentar nova documentació que li requerirà la mesa de contractació per poder formalitzar l’adjudicació definitiva del contracte.

Font: delcamp.cat
 

Pujar