Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

5 de setenbre de 2012

L'Ajuntament de Reus segueix buscant solucions per Metrovacesa però passa el temps

L'Ajuntament de Reus segueix buscant solucions per Metrovacesa però passa el temps

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assegurat aquest dimecres que totes les opcions resten obertes en el 'cas Metrovacesa'. Pellicer ha dit que el consistori segueix "treballant intensament" per trobar respostes i acords al projecte del centre comercial aturat des de fa mesos. "No és senzill ni fàcil", ha assegurat Pellicer, tot i que ha admès que podria resoldre's de cara a finals d'any. L'alcalde ha assegurat que està esperançat i que el consistori treballa amb diferents opcions que preveuen des de mantenir l'estat actual del projecte a reconvertir-lo. Pellicer ha explicat que tot l'Ajuntament treballa per trobar respostes legals i urbanístiques que siguin viables econòmicament.

Aquestes declaracions arriben després de que la revista Reus NW publiqués ahir que l'empresa estaria interessada en poder desfer-se de la zona que actualment té a la zona del Parc de Sant Jordi i que el consistori s'ho podria quedar "bé de preu". La Cambra de Comerç de Reus, per la seva banda, s'ha enviat un comunicat de premsa on es demana que el consistori treballi per aconseguir una alternativa urgent i aconseguir que el centre comercial sigui una realitat ni que sigui amb un nou operador.

Qui tampoc ha volgut deixar passar l'oportunitat de sucar pa amb l'assumpte ha sigut el PSC. Els socialistes s'han reunit aquest matí amb l'alcalde de Reus i han explicat que estan "desconcertats davant la possibilitat de quedar-se amb la zona de Metrovacesa, que no aportarà cap benefici per a la ciutat i que demostra, un cop més, la incapacitat de gestionar que té l’equip de govern". "Que l’Ajuntament no sigui capaç de negociar per arribar a un acord amb l’empresa, que la deixi marxar, que no en trobi cap altra que pugui assumir el projecte i que, a més, hagi de pagar, és una mostra més de la ineficiència i la ineficàcia del govern", apunta el cap de l'oposició, Andreu Martín.

Font: delcamp.cat. Imatge: directe.cat

Pujar