Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

13 de setembre de 2012

Mena revela que països representats al Barcelona World estan "interessats" en invertir

Mena revela que països representats al Barcelona World estan

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha revelat aquest dijous que alguns dels països que estaran representats a les àrees temàtiques del Barcelona World estan "interessats" en invertir recursos públics "sense retorn" per promocionar la seva imatge turística a través del complex d'oci. Així, alguns dels països que inspiraran els parcs sobre Europa, Rússia, la Índia, la Xina, Brasil i els Estats Units volen utilitzar el projecte "com un aparador al món" i estan disposats a invertir-hi. Mena ha explicat que el projecte està "força avançat" i que la Generalitat ja està treballant per promocionar el complex en fires internacionals de turisme com el World Travel Market de Londres.

La Generalitat va anunciar el darrer 7 de setembre que havia tancat un acord amb l'empresa brasilera Veremontes i la Caixa per construir un macrocomplex turístic al costat de PortAventura, en uns terrenys d'unes 600 hectàrees propietat de l'entitat financera.

El projecte, amb el nom de Barcelona World, té una inversió prevista d'uns 4.700 milions i suposarà la creació de 20.000 llocs de treball directes i 20.000 més d'indirectes, segons van explicar els representants de l'empresa, la Caixa i la Generalitat.

El parc, amb sis complexes hotelers temàtics que inclouran 6 casinos, obrirà el 2016 i el grup inversor d'Enrique Bañuelos ja disposa del 20% dels recursos, però ha de cercar la resta de recursos entre nous inversors per portar a terme tot el projecte.

Font: ACN.

Pujar