Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

13 de setembre de 2012

La moda agafa protagonisme a firaReus

La moda agafa protagonisme a firaReus

Tot és a punt per a la Reus Fashion Festival, un certamen que tindrà lloc aquest cap de setmana, 14 i 15 de setembre, a les instal•lacions de firaReus. Es tracta d'una iniciativa de la Unió de Botiguers de Reus, que coordina Magda Simó Fashion Group, i té com a principal objectiu la presentació de noves tendències en tots els àmbits comercials.
Les firmes i productes presents, fins a seixanta empreses, participen amb la voluntat de vendre, promocionar, mostrar, exhibir, exposar i interactuar. El Reus Fashion Festival és un conjunt d'activitats interactives i dinàmiques entre impulsors i protagonistes. Així, també es pretén donar suport al comerç a través de fórmules innovadores i de qualitat, fent partícips els visitants.

Tal com ha explicat la presidenta de la Unió de Botiguers, Leonor Bartolí, el Festival fuig de l'estètica firal habitual i presenta una imatge de saló d'avantguarda com correspon al tipus de producte a presentar i públic a qui va dirigit. "La intenció era crear un producte nou a nivell de festival, no una altra fira", ha comentat.

El Foyer Marià Fortuny és l'espai destinat a la zona d'exposició i shopping on el públic podrà sotmetre's a canvis d'imatge, participar en sessions fotogràfiques gratuïtes o gaudir d'un showcooking. A més, també hi ha instal•lat un plató on es faran programes de ràdio en directe i sessions de discjòqueis.

A les sales de congressos es realitzaran tallers i workshops a càrrec de les empreses participants al certamen. Un dels principals reclams és la passarel•la de moda amb les tendències tardor-hivern, que tindran lloc a l'Auditori Antoni Gaudí. Aquestes es duran a terme el divendres, a les 9 del vespre, i el dissabte, a dos quarts de 12 del matí i les 6 de la tarda.

En total, hi participen una seixantena d'empreses, en una superfície de 3.000 metres quadrats. La inauguració oficial tindrà lloc el divendres, 14, a les 6 de la tarda.

Font: Reus Digital.

Pujar