Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

18 de setembre de 2012

Les obres de la T-11 s'acabaran entre els mesos de març i abril de 2013

Després d'anys de molèsties per als conductors, sembla que les obres de la T-11 arriben al seu final. Durant una trobada amb el president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, el subdelegat del Govern, Jordi Sierra, ha confirmat que els treballs s'acabaran entre els mesos de març i abril de 2013. A la reunió, Sanromà ha reclamat la necessitat de prioritzar algunes infraetructures competència de l'Estat, que poden ser claus tan bon punt entri en funcionament el complex de Barcelona World.

Per la Cambra de Reus, les infraestructures que cal prioritzar són l'execució de l'Estació Central del Camp, situada al costat de l'Aeroport de Reus, l'enllaç d'alta velocitat amb el corredor del Mediterrani i les obres de construcció de l'A-27, entre Tarragona i Montblanc, a hores d'ara aturades. Així mateix, Sanromà, davant la voluntat d'afavorir una millor mobilitat pels visitants del Barcelona World, ha proposat la creació d'una nova sortida de l'AP-7 sobre l'avinguda de Bellissens.

Les propostes de la Cambra estan incloses en un decàleg de prioritats en l'àmbit de les infraestructures de la demarcació, entre les que es troben un conjunt d'actuacions ferroviàries per aconseguir un equilibri territorial. Aquestes són la connexió d'alta velocitat amb Castelló, el desdoblament de la via entre Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant, el tancament de l'anella ferroviària del Camp, el pas per Falset, Móra i Casp del corredor de mercaderies de Barcelona a Madrid, o la rehabilitació de la línia Reus-Roda.

D'altra banda, al document també s'incideix en la necessitat de realitzar les diverses variants de Riudecols, Corbera i Gandesa, amb el plantejament que la carretera es pugui desdoblar. El president de la Cambra ha explicat al subdelegat la voluntat de convidar a la seu de la corporació al secretari general d'infraestructures, Rafael Catalá, per poder argumentar en primera persona aquestes demandes.

Font: Reus Digital. Imatge: Google Maps.

Pujar