Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

19 de setembre de 2012

La XI Jornada Gresol ajudarà als empresaris a prendre decisions en temps difícils

La XI Jornada Gresol ajudarà als empresaris a prendre decisions en temps difícils

La Fundació Gresol celebrarà el proper dijous, 18 d'octubre, a firaReus la seva onzena edició de la Jornada Gresol, sota el títol 'Decidir en temps difícils'. Es tracta d'una trobada que reuneix al col•lectiu d'empresaris, directius i a la societat civil de les comarques de Tarragona amb l'objectiu d'oferir un espai per a la reflexió i el debat. Enguany, es posa a disposició dels assistents un programa que compta amb la presència de destacades personalitats que ajudaran a fixar un rumb en la presa de decisions en un context econòmic incert.

La jornada s'iniciarà a les 9 del matí amb l'acte inaugural que comptarà amb la presència d'Antoni Pont, president de la Fundació Gresol; Quim Sendra, president de PIMEC; J. Antoni Belmonte, president de Cepta, Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona; i Carles Pellicer, alcalde de Reus.

Després, començarà la primera ponència, 'Economia i empresa, full de ruta', on es pretén rebre per part dels ponents una visió de com veuen el panorama econòmic i empresarial per a que puguin oferir eines o mecanismes per ajudar als empresaris a prendre decisions en temps difícils. Els ponents seran Oriol Amat, catedràtic de la UPF; Juan Carlos Ureta, president de Renta 4 Banc; Juan Luis Cebrián, president del grupo Prisa, i José Damián Bogas, director general d'Endesa a Espanya i Portugal.

La segona taula, titulada 'Universitat i Escoles de Negocis, què pensen els experts', centrarà el torn d'intervenció en l'àmbit universitari. Els participants seran Núria Mas, doctora en Economia per Harvard; Carles Torrecilla, director executiu a ESADE, i Joan Mir, professor titular del departament d'Economia i Empresa d'ESIC a Barcelona.

L'última taula, 'Internacionalització, un camí ple d'oportunitats', se centrarà en la necessitat d'obrir horitzons. Aquí s'escoltaran experiències d'experts i es donarà confiança i eines als empresaris que els puguin ser útils en el camí cap a la internacionalització de les seves empreses. Participaran en aquesta taula Carles A. Gasòliba, president de CIDOB; Ramon Termens, president de Tauros; Iñigo Meirás, conseller delegat de Ferrovial, i Josep Oliu, president del Banc Sabadell.

Les persones interessades a assistir-hi han de complimentar les seves dades a la fitxa d'inscripció que trobaran annexa al programa o a la pàgina web de la Fundació. El preu de les inscripcions és de 150 euros per al públic en general i 90 per als socis de la Fundació Gresol.

Font: Reus Digital. Imatge: Reus Directe.

Pujar