Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

1 d'octubre de 2012

La Cambra de Reus esperava més dels pressupostos de l'Estat

La Cambra de Reus esperava més dels pressupostos de l'Estat

La Cambra de Reus ha valorat aquest matí els Pressupostos Generals de l'Estat en el capítol d'inversions al Camp de Tarragona. Malgrat celebren que hi hagin algunes inversions, com la inversió destinada a construir el tram del Corredor del Mediterrani entre Vandellós i Tarragona en doble via. Per la Cambra reusenca que aquest tram de via és l'únic de tot l’eix mediterrani que encara té una via única i per tant "és un dèficit que s’ha de pal•liar quan abans millor".

La Cambra troba a faltar inversió per l'estació central de l'aeroport de Reus. L’A27 continua sent la gran oblidada. "És cert que es destinen més de 16 milions d’euros en el tram entre Morell i Tarragona, però no es contempla cap mena d’inversió en la connexió estratègica entre Valls i Montblanc", asseguren des de Reus.
Pel que fa a la nacional 420 els 100.000 euros per la variant de Riudecols, un dels punts conflictius de la carretera, "només pot qualificar-se d’insignificant i continua sense donar resposta a les demandes històriques de millora d’una carretera clau per afavorir l’equilibri territorial de les comarques d’interior". En aquest sentit la Cambra considera indispensable reivindicar una vegada més la importància d’aquestes variants, perquè més enllà de l’innegable valor estratègic pel territori també cal pal•liar l’alta conflictivitat i sinistralitat que s’hi registra.

La Cambra creu que tenir unes carreteres en condicions al territori és estratègicament atenent el futur desenvolupament del projecte Barcelona World.

Font: delcamp.cat
 

Pujar