Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

3 d'octubre de 2012

L'Aeroport de Reus obté una ISO 50001 de Sistemes de Gestió de l'Energia

L'Aeroport de Reus obté una ISO 50001 de Sistemes de Gestió de l'Energia

L'Aeroport de Reus ha obtingut la Certificació ISO 50001 de Sistemes de Gestió de l'Energia que documenta els sistemes i processos de treball necessaris per a l'ús més eficient de l'energia i la disminució de les emissions de CO2.

L'empresa certificadora Aenor ha expedit aquest certificat sota el principal objectiu del qual és ajudar a les organitzacions en la millora de l'eficiència energètica i, com a conseqüència, reduir costos. El primer pas de l'Aeroport de Reus per obtenir la certificació va ser portar a terme una auditoria energètica a la terminal per conèixer el consum de l'edifici i saber en quines zones era major quantitat.

Per registrar i avaluar el sistema recollit es va dur a terme un control operacional que consistia en l'establiment de criteris de gestió i manteniment així com en el seguiment i mesura dels consums energètics, bàsicament l'elèctrics. Amb aquestes xifres, es van avaluar els procediments i es van marcar els objectius. Amb els objectius fixats es va portar a terme una auditoria interna que comprovava que es complia la normativa i després una nova externa amb l'empresa certificadora, en aquest cas, Aenor.

Font: delcamp.cat

Pujar