Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

14 d'octubre de 2012

Els organitzadors d'exproReus valoren molt positivament els resultats amb el canvi de format

Els organitzadors d'exproReus valoren molt positivament els resultats amb el canvi de format

El comitè executiu valora molt positivament els resultats de la 42a edició d'exproReus, especialment els canvis introduïts, com la reducció de dies i la nova distribució d'espais, que creuen que han resultat molt positius tant pels expositors com pels visitants. A més, el bon clima i el gran nombre d'activitats programades han convertit la fira en un reclam per a milers de persones durant tot el cap de setmana, segons la primera valoració. El nou format fa una clara distinció entre les jornades tècniques i institucionals i la part festiva del cap de setmana, que són els dos pilars de la fira.
"Amb la reducció de dies s'ha aconseguit recuperar expositors que feia anys que no venien a l'exproReus i alhora mantenir el nombre de visitants i per tant, de contactes comercials que es generen a la fira", ha dit el president del comitè executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

Així doncs, i després d'aquesta bona acollida, exproReus consolidarà aquest nou format de menys dies però amb la mateixa superfície d'exposició. Es tracta d'un pas endavant adaptat als nous temps i a les necessitats dels 200 expositors que té aquesta mostra multisectorial.

En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, ha destacat que "exproReus ha mantingut la seva essència com a fira de referència de les nostres comarques, convertint-se en un punt de trobada entre entitats i institucions que hi tenen un espai detrobada i d'acostament als ciutadans.

El certamen consolida, a més, la ciutat de Reus com a capital firal del territori, per a Alegret. De la seva banda, per al president del comitè organitzador d'exproReus, Xavier Colom, "la programació d'activitats és un dels eixos de treball en els quals es continuarà treballant des del comitè organitzador, ja que espais com la zona de restauració i les zones d'activitats infantils i familiars han permès que les famílies allarguin la seva estada a la fira".

Tot i que en els propers dies es valorarà més detalladament els resultats d'aquesta edició d'exproReus, les primeres impressions apunten a que es mantindrà la línia encetada enguany pel que fa a reducció de dies i a la distribució en zones temàtiques.

Font: ACN.

Pujar