Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

18 d'octubre de 2012

El Govern no creu que sigui possible aprovar el POUM de Tarragona fins el gener del 2013

El Govern no creu que sigui possible aprovar el POUM de Tarragona fins el gener del 2013

L’aprovació per part de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat a Tarragona i la posterior publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya són els dos darrers tràmits que queden per salvar per tal que el Pla d’Ordenació Urbana Municipal de Tarragona sigui una realitat després de 12 anys. Ara que l’Ajuntament ja ha fet la seva feina, doncs, tot està en mans de la Generalitat. Però tot i que fa unes setmanes el delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, va assegurar que es podria posar el punt i final definitiu al pla urbanístic abans de finals d’any, sembla ser que finalment no podrà ser així.

I és que aquest dijous, el director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha reconegut als mitjans de comunicació un cop acabada la Comissió d’Urbanisme que és “poc probable” que el POUM es pugui aprovar abans de finals d’any. La propera reunió en la qual es podria aprovar el document és el 29 de novembre, i Serra creu que serà “molt difícil” que es pugui arribar a temps ja que “el POUM és un document molt complex i ho hem d’analitzar molt bé per comprovar que s’han introduït les modificacions que vam assenyalar. I això són moltes hores de treball”.

Tot i que Serra s’ha mostrat molt prudent i no ha volgut presagiar quan estarà aprovat el document, tot fa pensar que hi ha moltes probabilitats que la Generalitat doni el seu vist i plau durant la Comissió d’Urbanisme que tindrà lloc al mes de gener del 2013. Especialment, perquè com ha reconegut el responsable d’Urbanisme, la convocatòria d’eleccions i la creació del nou Parlament no afectaran en cap cas els processos burocràtics com el del POUM de Tarragona.

Font: Tarragona 21.

Pujar