Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

25 d'octubre de 2012

Ticnova, nou soci estratègic de Fandroid Entertainment

Ticnova, nou soci estratègic de Fandroid Entertainment

Ticnova, el major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d'Espanya i un dels més grans d'Europa, és el nou soci estratègic de Fandroid Entertainment, empresa propietària de la Lliga de Videojocs Professional.

El director general de Ticnova, Joan Ballester, afirma que "la indústria dels videojocs ha experimentat en els últims anys una alta taxa de creixement. Gràcies a la nostra experiència i a les sinèrgies que tenim amb aquest sector, hem decidit participar com a socis de la Lliga de Videojocs Professional". A través de l'acord al que han arribat les dos empreses, Ticnova ha entrat al 25% de capital de Fandroid Entertainment.

La Lliga de Videojocs Professional (LVP) és una competició d'esport electrònic d'àmbit nacional i esperit esportiu exclusiva per a jugadors, equips i clubs espanyols reconeguda per la Internacional e-Sports Federation (IeSF). La LVP desenvolupa una competició accessible, estable i de qualitat que permet impulsar l'esport electrònic a Espanya, tant a nivell professional com amateur.

Ticnova, líder a Espanya en punts de venda d'informatica Ticnova, a través de les seves marques BEEP, PCBOX, PC COSTE i OUTLETPC té una implantació a Espanya de més de 500 punts de venda d'informàtica i electrònica de consum.

Font: Reus Digital.

Pujar