Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

25 d'octubre de 2012

Tarragona vol donar a conèixer les seves excursions com un nou reclam turístic

Tarragona vol donar a conèixer les seves excursions com un nou reclam turístic

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha organitzat avui una jornada de treball amb l’objectiu que diversos operadors turístics i agències de viatges incomings coneguin l’oferta d’excursions per la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre de la mà de diferents agents públics i privats del territori. D’aquesta manera, les agències i operadors turístics podran oferir els productes als turistes que visitin la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i s’ampliarà, així, l’oferta d’excursions pel territori.

El president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Albert Batet, ha inaugurat aquest matí la primera edició d’aquest workshop –jornada de treball- que sota el títol “In & Out”, ha aplegat al club de golf Bonmont un total de 16 tour operadors.

L’ “In & Out” neix com a resposta a les inquietuds d’actors públics i privats del territori, principalment de les zones d’interior de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, de comercialitzar com a excursions algunes de les seves propostes. Tot plegat, amb l’objectiu de rebre fluxos de visitants, un cop ja són als espais de litoral de la demarcació.

El Patronat de Turisme de la Diputació ha rebut un total 226 propostes, presentades per 94 organitzacions de la demarcació. D’aquestes 226, els operadors turístics n’han escollit 97 per tal de conèixer-les més a fons, tenint en compte els seus interessos, la potencialitat detectada de cada proposta i el coneixement dels hàbits dels seus clients.

Font: Tarragona 21.

Pujar