Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

29 d'octubre de 2012

Les patronals també pressionen l’Estat per aconseguir més inversió pel corredor mediterran

Les patronals també pressionen l’Estat per aconseguir més inversió pel corredor mediterran

Les patronals Foment del Treball (Catalunya), Cierval (País Valencià), Caeb (Balears), CROEM (Múrcia) i ASEMPAL (Almeria) han reclamat aquest dilluns a València que es revisi el capítol d’infraestructures dels Pressupostos generals de l’Estat (PGE) per incloure major dotació per al Corredor Mediterrani.

Segons ha informat Cierval, les organitzacions lamenten que es destini només el 23% de la inversió en ferrocarril a l’eix “quan és inqüestionable que es tracta d’una infraestructura necessària i urgent per a l’estat espanyol i prioritària a Europa”. Les patronals consideren que en crisi cal que prevalgui la racionalitat “amb perspectiva econòmica, social i de sostenibilitat.

En aquest sentit, segons argumenten, el Corredor Mediterrani reuneix tots els requisits per ser considerat prioritari. “El seu desenvolupament millorarà el futur del 50% de la població de l’estat espanyol, farà més competitius el conjunt dels productes i reforçarà la posició competitiva dels ports en l’economia global”, auguren.

Font: El Punt Avui.
 

Pujar