Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

30 d'octubre de 2012

L'Ètim verema tardana, un dels millors vins d'Espanya per la seva qualitat-preu

L'Ètim verema tardana, un dels millors vins d'Espanya per la seva qualitat-preu

La consultora Alícia Estrada, professora de turisme i sòcia directora de Vinoturismo, ha inclòs l'Ètim verema tardana negre al llibre "Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros". La publicació fa una selecció del millors vins per la seva relació qualitat-preu, d'entre un total de seixanta denominacions d'origen de tot Espanya. L'Ètim verema tardana, emblema de la Cooperativa de Falset Marçà, és un dels quatre vins de la DO Montsant que s'ha inclòs al llibre.

La publicació presenta l'Ètim, que té un cost de 9 euros al mercat, amb el títol 'un vi i una catedral' i al descriure'l parla de "dolçor i frescor en un equilibri perfecte. Artesania del vi". Estrada proposa per a cada vi una nota de tast i una proposta de maridatge; per a l'Ètim, "una nit de pòquer amb amics i una bona safata de formatges".

El llibre també menciona altres vins del celler cooperatiu de Falset Marçà, com l'Ètim verema sobremadurada selecció vinyes velles o l'Ètim ranci. A més, també proposa de conèixer la proposta enoturística de la Cooperativa, amb les visites teatralitzades al celler.


Font: Reus Digital.
 

Pujar