Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de novembre de 2011

El Pla de Barris de Falset continuarà endavant però més lentament

El Pla de Barris de Falset continuarà endavant però més lentament

Representants polítics i tècnics de l’Ajuntament de Falset i del Govern de la Generalitat s’han reunit aquesta setmana en el tercer Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris, durant el qual totes dues administracions han coincidit en el fet que cal continuar desenvolupant el programa tot i que se n’alentirà el ritme per motius financers i econòmics.

De fet, la situació econòmica dels últims temps ja ha obligat a alentir el calendari: en els últims dos anys s’ha pogut executar només un 15 % del projecte integral d’intervenció en el nucli històric de Falset. Les actuacions més destacades han estat d’àmbit urbanístic, mentre que en aquesta pròxima etapa es prioritzaran les actuacions de tipus social i formatiu i les directament relacionades amb la dinamització econòmica i turística del municipi.

Els dos governs s’han emplaçat a revisar el calendari d’execució del programa i prioritzar actuacions, de manera que el projecte es reformularà en un 80 %, amb la idea acordada entre Ajuntament i Generalitat de demanar una pròrroga l’any vinent. D’aquesta manera, encara que a un ritme més pausat, s’aniran executant les intervencions previstes en el programa i es donarà continuïtat a un pla dissenyat i implementat per enfortir la cohesió social al nucli antic de Falset a més de dignificar i embellir l’espai urbanístic.

Font: delcamp.cat
 

Pujar