Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

6 de novembre de 2012

Nou conveni a Valls per a promoure el comerç local

Nou conveni a Valls per a promoure el comerç local

L’Ajuntament de Valls, la Unió de Botiguers i la Generalitat continuaran col·laborant per a impulsar projectes de dinamització del comerç a Valls. Els tres organismes han signat un nou conveni de col·laboració en què el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya es compromet a aportar fins a 19.000 euros per a desenvolupar projectes d’aquest tipus. Això permetrà a la Unió de Botiguers de Valls, amb el suport de l’Ajuntament de Valls, impulsar diferents iniciatives destinades a fomentar el comerç local.

El conveni el van signar, aquest dilluns a l’Ajuntament de Valls; el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens; el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, i el president de la Unió de Botiguers de Valls, Lluís Blanch.

El document fixa com a principal objectiu de la col·laboració la consolidació i creació de sinergies comercials urbanes per a donar resposta a les necessitats dels consumidors i fer del comerç urbà un element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn. Entre altres activitats, el programa previst per a aquest any té en compte les diverses campanyes promocionals de temporada de la Unió de Botiguers, la participació de l’entitat en les catifes de Corpus o la col·laboració en la desfilada «Valls, viu la moda», que tindrà lloc el pròxim 17 de novembre al Centre Cultural. El conveni preveu el desenvolupament d’aquest programa d’activitats impulsades per la Unió de Botiguers, amb el suport de l’Ajuntament, i una aportació econòmica del 50 % del cost total de les diferents iniciatives, fins a un màxim de 19.000 euros, per part del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Font: delcamp.cat
 

Pujar