Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de novembre de 2012

Europa reconeix la bona feina de la Diputació de Tarragona en el seu sistema de gestió

Europa reconeix la bona feina de la Diputació de Tarragona en el seu sistema de gestió

La Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat ha atorgat a la Diputació de Tarragona la renovació del segell EFQM 300+ com a reconeixement a l’excel•lència del seu sistema de gestió. La institució va rebre per primer cop aquest reconeixement a l’octubre del 2010, en superar el llindar de 300 punts en el sistema de valoració establert. La de Tarragona es va convertir en la primera diputació de l’Estat espanyol en obtenir aquest segell a nivell global. A més, la Diputació també ha obtingut el reconeixement de l’organització Transparència Internacional en quedar en segon lloc pel que fa al nivell de transparència en relació a la resta de diputacions de l’Estat, obtenint 92,5 punts sobre 100.

L’empresa TÜV Rheinland Ibérica Inspection Certification & Testing SA és l’entitat de certificació autoritzada pel Club Excelencia en Gestión per a l’obtenció del reconeixement EFQM a l’Estat. El seu representant, Pere Miralles, ha destacat que “aquesta institució ha vist des del primer moment que apostar per l’excel•lència és clau per a obtenir alts nivells d’eficiència en la gestió”, ha destacat, tot afegint que, en una situació econòmica com l’actual, “allò que fa dos anys era una aposta de futur, avui és una necessitat”.

Durant l’acte, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha rebut aquest reconeixement en nom de la institució, i ha felicitat els treballadors per la seva tasca i implicació en aquest procés de millora que es va iniciar l’any 2007, tot recordant que “ara hem de ser productius, i fer més amb menys recursos”. I en aquest sentit, ha destacat que “l’instint, el talent i la planificació són elements bàsics que hem de fomentar”.

Font: Tarragona 21.

Pujar