Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

5 de novembre de 2012

El Pla Integral de Campclar arriba a la seva fi després de 15 milions d'euros invertits al barri

El Pla Integral de Campclar arriba a la seva fi després de 15 milions d'euros invertits al barri

Aquest dilluns pel matí s’ha fet una visita oficial a l’edifici d’Espais de Trobada, obra amb la qual es dóna per finalitzat el Pla Integral de Campclar. L’edifici, ubicat al carrer riu Llobregat S/N entre el Casal Cívic de Campclar i la comissaria dels Mossos d’Esquadra, té 2.000 metres quadrats distribuïts entre la planta baixa i les dues plantes d’alçada. Les obres es van iniciar l’any 2010 i han estat gestionades pel Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona, SA (SMHAUSA). Es van licitar per 2.448.847,49 € IVA inclòs i finalment s’ha executat per 2.375.708,57€ IVA inclòs (tenint en compte que l’I VA des del 2010 ha passat del 16 al 21%).

Espais de Trobada neix amb la vocació de ser un element dinamitzador del barri juntament amb el Casal Cívic. “L’edifici entrarà gradualment en funcionament, busquem la sinèrgia pública i privada per gestionar-lo de forma econòmicament sostenible”, ha afirmat el tinent d’alcalde d’Activació Econòmica i Joventutat, Javier Villamayor, qui ha afegit que “amb la seva construcció s’amplia la dotació d’espais públics de recreació, lleure i reunió”.

A la part baixa, amb 700 metres quadrats, l’edifici compta amb una sala polivalent completament insonoritzada al servei del barri, de l’Ajuntament i de les entitats que ho necessitin. També disposa de diverses aules d’informàtica, restauració, música, etc, i una cuina industrial amb magatzem i cambra refrigerada. “Les aules de música que fins ara estaven repartides en escoles dels barris, a partir d’ara es concentren aquí” ha afirmat el regidor i màxim responsable del Pla Integral de Campclar, Joan Sanahujes. “El proper mes de desembre comença una aula de teatre per aquells alumnes que hi tenen interès”, ha afegit.

S’acaba el Pla Integral de Campclar

El Pla Integral de Campclar (PICC) ha suposat una inversió al barri de 15 milions d’euros, finançats al 50% Ajuntament i Generalitat. El PICC és de la convocatòria 2005i s’ha allargat fins aquest octubre de 2012. Totes les actuacions del PICC han anat orientades a la cohesió, tant social com urbanística.

Font: Tarragona 21. Imatge: Ministerio de Política Territorial.
 

Pujar