Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de novembre de 2012

Endesa fa reformes per millorar el servei al Baix Camp

Endesa fa reformes per millorar el servei al Baix Camp

Endesa ha finalitzat aquest dijous els treballs de telecomandament de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió a 25 kV al Baix Camp, el Montsià i la Ribera d’Ebre. Segons ha informat la companyia, s’han instal·lat vuit equips de telecomandaments a sis centres de transformació i dos seccionadors aeris per incrementar la qualitat de subministrament elèctric a 5.800 clients repartits entre l’Hospitalet de l’Infant, Reus, la Selva del Camp i Vandellòs, al Baix Camp; a Alcanar i Amposta, a la comarca del Montsià, i als municipis de Flix i Móra d’Ebre, a la comarca de la Ribera d’Ebre. L’actuació ha tingut un cost de 132.000 euros.

En els sis centres de transformació, s’hi ha instal·lat un sistema de telecontrol que funciona mitjançant equips d’actuació remota i un sistema de comunicació. D’aquesta manera, permetrà evitar el desplaçament d’equips sobre el terreny en cas d’incidències, siguin pròpies o derivades de l’acció d’agents externs. A més, s’estalvia temps en la localització de les avaries i s’agilitza la resolució i el temps d’interrupció de subministrament elèctric.

D’altra banda, els treballs també beneficiaran una instal·lació sanitària, la Clínica Comarcal d’Amposta, i la instal·lació d’un punt de maniobra a l’exterior de la central nuclear Vandellòs.

Font: delcamp.cat
 

Pujar