Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

19 de novembre de 2012

La Ganxet Pintxo supera les previsions i finalitza amb més de 140.000 tapes venudes

La Ganxet Pintxo supera les previsions i finalitza amb més de 140.000 tapes venudes

La finalíssima de la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus, ha tornat a superar totes les previsions. Els 42 establiments participants han repartit més de 140.000 durant els onze dies que ha durat aquesta edició. La Cambra de Comerç dóna per feta la continuïtat del certament i el seu president, Isaac Sanromà, explica que ja "hi ha establiments en llista d'espera per la propera edició".

Des de la Cambra de Comerç de Reus, organitzadora de la Ganxet Pintxo, s'ha destacat el bon resultat obtingut que millora el volum de la primera edició quan la ruta va tenir un nombre similar de participants. “Hem aconseguit augmentar la xifra de vendes, el que suposa una nova fita a l’hora de consolidar la ruta com un dels referents de ciutat”, ha explicat Isaac Sanromà. El president de la corporació també ha significat la importància d’aquest resultats malgrat la climatologia adversa d’aquests últims dies.

Des de la Cambra es dóna per feta la continuïtat del certamen atenent no només l’èxit d’aquesta tercera edició sinó la demanada existent. Isaac Sanromà ha explicat que “hores d’ara, quan encara hem de tancar aquesta edició i fer el balanç definitiu, ja tenim llista d’espera d’establiments que volen participar l’any vinent". Durant aquests dies també es donaran a conèixer els establiments guanyadors en cadascuna de les categories.

Font: Reus Digital.

Pujar