Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

12 de novembre de 2012

Beep celebra una convenció a Madrid sota el lema "La força de l'optimisme"

Beep celebra una convenció a Madrid sota el lema

La cadena reusenca d’informàtica Beep ha celebrat la seva 22ena convenció, amb el títol 'Beep Meeting 2012'. Aquestes jornades, que han tingut lloc el 21 i 22 d'octubre a l'Hotel Meliá Avenida América, a Madrid, han comptat amb una àmplia representació de les franquícies, més de 200 en tot Espanya, i de les principals companyies del sector tecnològic.

'La força de l'optimisme' va ser el lema amb el que Joan Ballester, director general de Ticnova, grup al qual pertany Beep, va tancar la primer jornada de conferències, xerrades tècniques i presentacions de producte. Tal com va explicar, "em sento optimista perquè hi ha moltes oportunitats a l'exterior". Per això, va recomanar "aixecar la vista, els ànims i posar-se a treballar".

Durant la tarda es van realitzar diverses activitats formatives pels assistents, com presentacions de productes, conferències, xerrades tècniques, entre altres. La primera conferència va anar a càrrec del cap de vendes de la cadena, Albert Fernández Reyes, que va voler animar als assistents dient que "Beep va tancar l'any 2011 amb bons resultats, per damunt de les vendes del mercat". Durant la convenció, la cadena va premiar aquelles franquícies Beep amb una llarga trajectòria professional amb el grup.


Font: Reus Digital.
 

Pujar