Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

19 de novembre de 2012

Mont-roig ja ha cobrat 1,4 MEUR per les expropiacions

Mont-roig ja ha cobrat 1,4 MEUR per les expropiacions

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, ha anunciat que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha cobrat 1,4 milions d’euros en concepte d’expropiació pagats pel govern espanyol. Sierra ha volgut remarcar la importància d’aquest fet ja que «el govern [espanyol] està dedicant tots els seus esforços a pagar el que ha quedat a deure a la província de Tarragona per anteriors governs».

El subdelegat ha insistit que aquesta mesura «s’emmarca dins altres iniciatives, com ara el fons de liquiditat per a comunitats autònomes o el pla de pagament a proveïdors, que demostra el recolzament que el govern [espanyol] dóna a comunitats i ajuntaments per sortir tots junts de la crisi econòmica que patim».

Jordi Sierra ha agraït «la lleialtat institucional mostrada per l’alcalde de Mont-roig, Ferran Pellicer, i els regidors de l’equip de govern, Juan Gallardo i Fermín Díaz, que han treballat colze a colze amb la subdelegació per superar una situació que els causava importants problemes de liquiditat».

Font: delcamp.cat
 

Pujar