Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

21 de novembre de 2012

Reus donarà 3.000 euros a empreses que contractin joves qualificats

Reus donarà 3.000 euros a empreses que contractin joves qualificats

L’Ajuntament de Reus ha anunciat aquest dimecres, 21 de novembre, que l’any vinent obrirà una nova línia d’ajuts al creixement empresarial i la creació d’ocupació. Segons ha explicat el regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, es preveu subvencionar amb 3.000 euros les empreses del municipi que presentin un pla de creixement «rigorós i viable» enfocat a la innovació i la internacionalització. Aquestes empreses hauran de contractar de manera indefinida un mínim d’un treballador jove —de menys de 30 anys—, amb formació o experiència qualificada, que haurà de tenir un paper directe en el pla de creixement proposat.

L’objectiu d’aquesta línia de subvencions és promoure la innovació, la internacionalització i especialment la contractació de joves qualificats. Segons Arza, es busca fomentar el creixement de les empreses establertes a Reus i la dinamització l’ocupació dels joves, un sector especialment afectat per l’atur.

L’Ajuntament, que comptarà amb el suport tècnic de Redessa per a la gestió i la tramitació de les ajudes, disposarà inicialment d’una partida de 30.000 euros per destinar a aquesta línia de subvencions durant el 2013. Les subvencions s’atorgaran per ordre de sol•licitud entre les empreses que compleixin els requisits.

Aquesta nova línia d’ajudes se suma a les altres subvencions anunciades pel govern de Reus per estimular l’activitat econòmica i generar ocupació, entre les quals hi ha els ajuts per a reformar i modernitzar els establiments comercials, com també per a l’obertura de nous locals, o les subvencions per a la contractació d’aturats de llarga durada, amb fills menors de 16 anys al seu càrrec i que la família no tingui cap tipus d’ingrés.

Font: delcamp.cat
 

Pujar