Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

21 de novembre de 2012

La facultat d'empresarials inicia els actes del seu 25è aniversari

La facultat d'empresarials inicia els actes del seu 25è aniversari

La Facultat d'Economia i Empresa de la URV ha realitzat aquest dimecres al migdia l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2012-2013 d'aquest centre. Es tracta de l'acte inicial de la celebració del vint-i-cinquè aniversari dels estudis d'empresarials a Reus. El rector de la URV, Francesc Xavier Grau, ha estat l'encarregat de fer l'obertura de l'acte. Seguidament, s'ha realitzat la memòria del curs 2011-2012, on s'ha destacat que hi han sortit 273 titulats.

Els diferents degans que ha tingut aquesta facultat s'han encarregat de fer els parlaments en motiu del 25è aniversari. Aquests han estat el director i degà del 1988 al 1998, Antonio Terceño; la degana del 1998 al 2003, Misericòrdia Carles; i el degà del 2003 al 2007, Miquel Àngel Bové. Tots ells han fet una breu trajectòria del seu càrrec durant aquests anys a la facultat.

Durant l'acte, s'ha fet el lliurament dels premis i reconeixements de la Fase Local de les IV Olimpíades d'Economia a la primera classificada, Judit Sorribes; i al professor d'Economia de l'Empresa del centre millor qualificat, Llorenç Callau. A més, també s'han lliurat els premis de la Fundació Privada Gresol als millors expedients del curs 2011-2012 a Adrià Gutiérrez, de la Llicenciatura d'Administració i Direcció d'Empreses; i a Sònia Verde, de la Llicenciatura d'Economia.

El reconeixement a la trajectòria professional d'antics alumnes de la Facultat d'Economia i Empresa ha estat per Rosa Marsal i Hernán P. Vigier. Després, han intervingut la degana de la Facultat, Maria Glòria Barberà, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Font: Reus Digital.

Pujar