Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

21 de novembre de 2012

El Centre MQ, finalista als premis de Gestió Hospitalària Global

El Centre MQ, finalista als premis de Gestió Hospitalària Global

El Centre MQ Reus ha estat finalista als Premis TOP 20, organitzat per l'empresa d'atenció sanitària Iasist, en l’àmbit de Gestió Hospitalària Global i en la categoria d’hospitals privats petits a la que optaven dotze centres de l’Estat. El jurat ha premiat la Clínica Quirúrgica Onyar de Girona i l’Hospital Clínica Roca San Agustín, de las Palmas, amb la primera i segona posició, mentre que el Centre MQ Reus ha obtingut el tercer lloc. Iasist considera hospitals privats aquells que tenen un percentatge d’activitat de mútues i particulars superior al 30%.

El veredicte s’ha fet públic aquest dimecres al migdia en l’acte de lliurament del premis de la XIII edició del programa Hospitals TOP 20 celebrat a l’Auditorio Rafael del Pino, de Madrid, presidit pel Ministeri de Sanitat y Consum i amb la presència dels consellers de Salut de les diferents comunitats autònomes, entre els quals hi ha Boi Ruíz. Als Premis TOP 20 2012 s’hi han presentat un total de cent seixanta-sis hospitals, cent trenta-dos públics i trenta-quatre privats. D’aquests, un grup de setanta-dos, d'entre els quals el Centre MQ Reus, han estat nominats.

L’Objectiu dels TOP 20, una iniciativa de l’empresa Iasist, és identificar els patrons de bona pràctica en qualitat i funcionament, i reconèixer la tasca dels hospitals que millors resultats han obtingut en el procés d’avaluació.

Font: Reus Digital. Imatge: Ajuntament de Reus.

Pujar