Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

21 de novembre de 2012

El fundador del celler prioratí Mas Martinet, premiat amb el "Terroir vitícola"

El fundador del celler prioratí Mas Martinet, premiat amb el

El fundador del celler prioratí Mas Martinet, biòleg, professor i investigador, José Luis Pérez Verdú, ha rebut el premi 'Terroir Vitícola', concedit per l'Escola Tènica Superior d'Enginyeria Agronòmica i Medi Natural de la Universitat Politècnica de València (UPV). El grup de recerca que compta amb el mateix nom està especialitzat en l'estudi de diferents tècniques per al coneixement de terrere vitícoles. Terroir Vitícola l'ha considerat com a mereixedor del premi “com a impulsor de la moderna viticultura, pel treball realitzat amb la varietat garnatxa, i en reconeixement a la singularitat dels seus vins, artífex del ressorgiment vitivinícola del Priorat”.

Durant l'acte de lliurament del premi, aquest passat dimarts a la tarda, el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, Toni Alcover, ha fet una presentació dels vins de la comarca. Alcover ha reconegut durant la seva intervenció la tasca fonamental d’innovació i recerca realitzada per José Luis Pérez al llarg de la seva trajectòria, i especialment en aquells projectes vinculats a la DOQ Priorat.

Per la seva banda, José Peñín, director i fundador de la guia de vins de referència a l’estat espanyol, ha impartit la conferència 'La transformació dels vins del Priorat', en què ha repassat l’evolució que han experimentat els vins de la DOQ Priorat en les darreres dècades i el protagonisme que ha tingut en aquest procés la figura del premiat. L’acte ha finalitzat amb una degustació de vins de la DOQ Priorat, i ha estat presidit pel rector de la UPV, Juan Juliá.

Font: Reus Digital.

Pujar