Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

21 de novembre de 2012

La Platja Llarga compta amb un nou tram de dunes protegides

La Platja Llarga compta amb un nou tram de dunes protegides

Un nou tram de dunes de la Platja Llarga compta amb un abalisament per a la seva protecció. L’acció forma part del projecte de protecció dunar de la Platja Llarga que estan duent a terme l’Ajuntament i l’Associació Aurora, amb el suport de la Fundación Biodiversidad, a través del seu programa “Playas, Voluntariado y Custodia del Territorio”.

Aquesta actuació està localitzada en les dunes de la zona d’aparcament entre el club de vela i els apartaments, i se suma a l’abalisament ja fet a la zona de l’aparcament a l’altra banda del club de vela. L’objectiu és dignificar l’àrea, protegint i potenciant els valors naturals i paisatgístics.

Es tracta d’una actuació preventiva per evitar la degradació de l’ecosistema de la zona que encara conserva i, per això, s’ha iniciat la protecció amb pals i cordes de les comunitats vegetals que creixen a les dunes, especialment l’espècie Maresia que a Catalunya està protegida.

El projecte es complementa amb activitats de voluntariat i educació ambiental obertes a la participació de tothom per tal de donar a conèixer la biodiversitat dels sistemes dunars.

Font: Tarragona 21.

Pujar